15 Facts About Myself

So I’ve decided to join in the fun with Mbak Yoyen who (re)initiated the 15 day writing challenge. A lot of others have joined too, which is awesome! I can already feel the enthusiasm radiating from this challenge.

I think it’s fun because I get to know better about the people I’ve met on the blogosphere and also I haven’t really updated this blog in a while.

Here is what the challenge is like for those who haven’t seen it:

img_6024

I’m definitely gonna do all 15 of them, but I don’t think I’ll be doing it 15 days straight, it will be spread out during the month. So without further a do!

{Day 1}

List 15 fun facts about yourself

  1. I am obsessed with tiles (especially on the floor), unique doors and windows, as well as straight facades. I think they can really make a place stand out and give them specific characters.
  2. I really really really dislike Hello Kitty (and two-faced people).
  3. I must have tea every morning otherwise I’ll have a headache. I equally love coffee but I don’t drink them as much as tea. I drink both with no sugar.
  4. I love (most) dumplings, I especially love pierogi (Polish dumplings), both the sweet and savoury kinds, and xiao long bao. They are yummilicious.
  5. I CAN cook, but I don’t like it (I only do it to survive haha!). I do LOVE baking though.
  6. When I lived in England during my junior high school years, I played on the school’s girl field hockey team (I usually played as a midfielder). We weren’t the best, but I loved all the girls there and we were so supportive of each other. They got me a hockey stick (that I still have in my room) when I left England.
  7. I am both a Francophile and an Anglophile.
  8. I like to code (as in programming).
  9. I like washing dishes. And when I wash, all the dishes must be squeaky clean (it literally must make that “squeak” sound) before I am satisfied (or I’ll redo them again).
  10. I am in dire need of a really REALLY good pain au chocolat right now.
  11. I am terrified of geckos and the likes. Cicak makes my skin crawl, lizards scare me and don’t even talk about komodo, I’ll probably pass out if I see them.
  12. Swimming is my favourite sport. My mum trained me really hard when I was in primary school and was about to be sent for a regional competition (but I couldn’t attend because that was when I left Indonesia for England).
  13. I play the piano quite well but get really nervous when I have to perform in front of people.
  14. I used to be in a girl band at my church in England and we performed a song which we composed ourselves. In the song I rapped. LOL.
  15. I get bored easily.

 

Advertisements

38 thoughts on “15 Facts About Myself

  1. Aku juga suka banget minum teh. Apalagi di pagi hari, klo ga minum teh anget rasanya kaya suka mual perut. Tp lagi mencoba banget ngurangin. Maksimal sehari sekali lah.. soalnya sukanya teh manis anget. Hehe.

    Aku sampe skrg blm bs berenang ish, latihan brp kali tp terus absen lg. Rada susah bisanya krn aku punya masalah sama kaki sebelah kiri..dulu pernah cedera dan bikin refleks kakinya ga sebagus dulu.

    Like

    • Hihi aku klo ga minum teh, pusing kepala dan bisa bad mood seharian haha. Sukanya yang teh pahit dan kentel, biar langsung bangun 😀
      Renang itu yang penting rileks (tp klo takut sama air susah ya bisa rilek hehe 😅) aku juga kayaknya udah gak sekuat dulu kalau renang apalagi bbrp thn ini absen renang. Ayoo terus latihan 😉

      Like

    • Huakakakakak siniiii gw cuciin ampe squeaaaakkkk! Kata mama gw ngabis2in sabun cuci piring di rmh 😂 iya gw plg suka black tea, tp green, fruit tea juga demen 😬

      Like

      • Sayang banget baru tahu, kalau nggak, pas balik kali ini, aku bawain tea deh.. baru aja pulang hari minggu lalu dr NZ, dan beli teh cuma 1, yang aku posting di IG itu, enak banget Gy, bisa diminum panas or dingin.. Nanti kalau next balik lagi, aku bawain yaaa.. 🙂

        Like

      • Nah pas banget tuh kalo suka nyobain macem2, di NZ banyak banget variannya, brandnya juga macam2.. cuma kalau aku pilih2 juga, karena 1 box isi 20, kalau icip 1 gak suka, nti yang lainnya pasti gak diminum haha

        Like

      • Nah itu dia, gw waktu pas adek ke NZ gw nitip T2 dan sukak bangettttt. Suka ngiri banget klo di negara lain banyak macam tehnya. Teh Indonesia sbnrnya enak2 tapi sayang kurang strong buat gw (katanya sih karena kita dapet pucuk daun tehnya yang sisa2 gitu, yang lain dikirim ke LN malahan hiks)

        Like

      • Iya Gy, T2 juga ok.. mungkin karena orang indonesia, hobi ngeteh nya masih kurang, lah ke restoran aja cuma pesen es teh hahaha.. mau rasa apa yah gak ngaruh..

        Like

  2. Aggy, aku kayaknya harus berguru berenang nih. Aku udah ikut les renang sampe dua kali sampe sekarang belum pede, gara2nya aku takut air, jadi masuk kolam pun harus 30 menit dulu baru bisa tenang ga deg2an lagi…

    …and pasti merinding deh klo aku bilang bulan Mei aku mau ke pulau Komodo hihihi

    Like

    • Emang kalau takut air mau belajar renang jadi susah ya, dulu awalnya yang ajarin mama. Kalau udah tenang baru bisa konsen berenang emang, kalau ketakutan yang bisa renang aja bisa panik dan tiba-tiba lupa cara renang hehe. Yuk kesini tar renang bareng 😀 Iyaaaa ku pikir “orang2 ini pemberani banget yaaa pada ke pulau komodo” Aku lihat foto2nya aja udah mrinding, tutup laptop hahaha

      Like

  3. Aggy cuci piring di rumahku yok hahha. Gue gak suka banget cuci piring… kalo masaknya sih demen. Gak suka Hello Kitty kenapa Gy?
    Kalo yang no.1 gue nggak heran, soalnya di IG udah keliatan 🙂

    Like

    • Cocok kan Ska, lo yg masak, gw yang cuci ya 😀 Gatau Ska, dr dulu gw paling ga suka lihat hello kitty. Dari kecil sering banget kan liat hello kitty dimana2 mungkin kesel gitu yah hahaha kebawa ampe sekarang

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s